Jury

Selectie Panel

Jury

Teresa-Pérez Frangie

De buitengewone sopraan Teresa Pérez-Frangie werd geboren in Barahona, Dominicaanse Republiek en studeerde aan het Nationaal Muziek Conservatorium van Santo Domingo, het Casals Conservatorium en de Universiteit van Puerto Rico. Ze vervolgde haar studie in Milaan en Wenen, waar ze afstudeerde aan de Weense Universiteit voor Muziek en Podiumkunsten.

 

Teresa Peréz-Frangie
César Wonenburger

César Wonenburger

César Wonenburger (La Coruña, 1969) behaalde zijn bachelor rechten („cum laude“) aan de Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra van Santo Domingo en een master in communicatiemedia van de universiteit van La Coruña. Hij studeerde muziek aan het conservatorium van La Coruña en in het  privé. Hij heeft ervaring in verschillende rechtsgebieden, tot 1992 werkte hij bij „Pellerano & Herrera“ en „Pereyra & Asociados, Advocaten“.

Juan Cuevas

Juan Cuevas begon zijn studie aan het National Muziek Conservatorium in Santo Domingo, bij prof. Rafael Sánchez Cestero en behaalde een muziekdiploma aan het Pablo Casals Conservatorium van Puerto Rico. Hij verhuisde naar New York en studeerde aan de Manhattan School of Music, waar hij afstudeerde met een bachelor en later een master in muziek en vocale prestaties.

Juan Cuevas

Organisatie

Met steun van

Close
Close

For every modern coworking or office space website out there. This is MultiOffice.

 

Contact us